Gps Spel

onze uitdaging is om een ​​eerlijke, betrouwbare en professionele service te bieden in het GPS Spel voor groepen, zonder discriminatie van de aard van het soort groep, ras of Cultuur dan ook.

We regelen op maat gemaakte rondleidingen / bus transfers en naar uw wensen, afhankelijk van uw interessegebied, beschikbare tijd en budget.

Of u nu alleen reist of in een reisgezelschap, wij willen u graag van dienst zijn. We gebruiken alleen hooggekwalificeerde en geregistreerde gidsen met uitstekende productkennis. Ons personeel is thuis in een aantal talen en lokale specialisten worden vaak ingezet om van uw reis een speciale ervaring te maken.

Onze nadruk ligt op persoonlijke en individuele aandacht. Betrouwbaarheid en service van de hoogste standaard is onze norm. We houden ons aan de internationale ethische gedragscode voor de sector en zijn lid van het lid van de Tour Tour Tour Tour.

Het is onze missie om als bakens te dienen voor diegenen die willen bewaren wat er nog is voor de komende generaties, zijnde het de natuur of de Afrikaanse cultuur.
Op onze eenvoudige manier vragen we je om ons te vergezellen op een reis om de subtiele schatten van Zuid-Afrika te ontdekken.
Door dit te doen, zal het u wakker maken voor alle rijke historische, culturele en natuurlijke hulpbronnen die zij biedt.