Indonesische Saté Kambing

 

Indonesische Saté Kambing

Indonesië is de thuishaven van het recept Saté Kambing en een algemeen bekend gerecht in bijna alle regio's van Indonesië.Saté Kambing, wordt overal geserveerd van straat karren tot fijne eetgelegenheden. Als gevolg hiervan zijn er vele Saté Kambing varianten in Indonesië. Het recept Saté Kambing is een BBQ recept.

 

Saté Kambing
Sateh, is een gerecht van gemarineerde gegrild vlees spies, geserveerd met een saus.
Saté Kambing bestaat uit blokjes gesneden lamsvlees.
De meer authentieke Javaanse kip saté maakt gebruik van stokjes van de hoofdnerf van het palmblad van kokosnoot boom, hoewel bamboe stokjes het vaakst gebruikt worden. Saté Kambing wordt geroosterd boven een houtskool vuur, en dan geserveerd met diverse pittige kruiden. Het recept Saté Kambing behoord tot de BBQ recepten.

 

Saté Recept Kambing


Recept Saté Kambing
Niets is lekkerder dan Saté zo van de BBQ, de stokjes met het gekruide vlees warm, sappig en vol van smaak van smeulende houtskool, natuurlijk met Ketjap-satesaus.

De ultieme Indische Snack.
Waarin het zich onderscheidt is het satévlees, geiten lamssaté.
Varkensvlees, vind je zelden in islamitische Maleisië en Indonesië.
Het meest gebruikt is kip.
Kip Saté de zogenaamde Saté Ayam in Maleisië, is afkomstig uit de noordoostelijke kust van dat land en wordt gemarineerd in een kruidenfeest, Sateh kruiden: van gember tot venkel en koriander.

In West-Java is Javaanse Saté traditioneel gemaakt met rundvlees of geit.
Het is echter heerlijk met geiten lams vlees.

Het recept Sateh kambing: De tamarinde marinade, doorspekt met gember, overheerst bijna het vlees en geeft het een specifieke smaak.
Saté kambing maakt u op de BBQ!!

Hoge korting bij EuroClix
Maak jouw eigen website met JouwWeb